Најдобрите Ultra Partners Онлајн Казино s

Ultra Partners е веројатно еден од најдобрите придружни програми кои постојат денес. Ги поврзува луѓето со најдобрите онлајн казина, нудејќи ги најдобрите зделки и за играчите што доаѓаат и за филијалите. Играчите можат да играат на најдобро развиените казино игри додека подружниците заработуваат од упатувањата што ги прават.

Најдоброто нешто за Ultra Partners е тоа што тие не ја ограничуваат заработката од партнерите. Филијалите продолжуваат да заработуваат онолку долго колку што можат да донесат нови играчи. Плаќањата се одвиваат од три дејства: Цена по акција (CPA, фиксна за прв пат депозит), подружница (од приходите од упатувања) и Споделување на приходите (заработени од депозити направени од упатувања).