Azur Преглед на казино - Account

AzurResponsible Gambling
CASINORANK
7.9/10
БонусБонус за добредојде 100% до 500 евра + 20 бесплатни вртења
Супериорни игри
Брзи плаќања
Ексклузивни ВИП програми
Поддржано
Потврдено
Безбедно
Супериорни игри
Брзи плаќања
Ексклузивни ВИП програми
Azur is not available in your country. Please try:
Account

Account

За да играат во Азур Казино, играчите треба прво да создадат сметка. Ова е едноставен процес каде што треба да внесат некои лични податоци за да се регистрираат. Она што е важно да се знае е дека играчите имаат право на дарежлив бонус за добредојде првиот пат кога ќе депонираат на нивната нова сметка што драстично ќе го подобри нивниот биланс и ќе ја продолжи нивната игра.

Креирањето сметка во казиното Azur е многу едноставен процес. Сè што треба да направат играчите е да се упатат на официјалната веб-страница и да кликнете на копчето Приклучи се сега. Тие ќе треба да внесат некои лични податоци за да го завршат процесот на регистрација. Добрата вест е дека ова е едноставен процес и нема да потрае повеќе од неколку минути.

Многу е важно дадените информации да бидат точни бидејќи играчите подоцна ќе мора да поминат низ процедура за верификација.

Лозинката што играчите ја избираат мора да биде безбедна и да содржи најмалку 8 знаци, вклучувајќи 1 број, 1 голема буква и 1 симбол. Играчите треба да ја чуваат лозинката за себе и да не ја споделуваат со некој друг.

Повторно отворете ја сметката

Играчите можат да ја затворат својата сметка на одреден период, а подоцна повторно да ја отворат. Играчите треба да контактираат со поддршката за корисници за да можат да им помогнат во процесот. Како и да е, играчите кои трајно ги затвориле своите сметки нема да можат повторно да ги отворат. Од таа причина, им предлагаме на играчите да контактираат со Поддршката за корисници пред да одлучат да ги затворат своите сметки, за да можат да им помогнат да донесат подобро информирана одлука.

Ограничете ја сметката

На играчите им е дозволено да имаат само една сметка по домаќинство, IP адреса, е-пошта, телефонски број и начин на плаќање. Во случај казиното да открие дека играчите имаат неколку сметки, тогаш ризикуваат да ги затворат сите сметки.

Процес на верификација

Откако играчот ќе создаде сметка во казиното Azur, ќе добие е-пошта во која ќе се бара да го потврди идентитетот, адресата и начинот на плаќање.

Играчите треба да ги испратат вистинските документи и тие треба да бидат квалитетни за да бидат прифатени.

За да го докажат својот идентитет, играчите треба да испратат копија од нивната национална лична карта, пасош или возачка дозвола.

За да ја докажат својата адреса, играчите треба да испратат еден од следниве документи: сметка за комунални услуги, потврда за кирија, извод од банкарска сметка или државен документ. Многу е важно документот да ги содржи името и презимето и адресата на играчот и да биде стар помалку од шест месеци. Документите треба да бидат официјални и да содржат лого и потпис за да се докаже нивната автентичност.

За да ги докажат средствата за депозит, играчите треба да ги испратат следните документи. За банкарски картички, играчите треба да испратат фотографија од картичката што се користи за да се направи депозит. Првите 6 и последните 4 броеви треба да бидат видливи. Средните броеви можат да бидат покриени за безбедносни цели. Исто така, датумот на истекување и името на сопственикот треба да бидат видливи. На задната страна на картичката, картичката треба да биде потпишана, а безбедносната шифра мора да биде покриена.

За виртуелни картички, играчите треба да испратат слика од екранот на виртуелната картичка или банкарски документ. Мора да бидат видливи името и презимето на сопственикот на картичката, како и последните 4 цифри од бројот на картичката.

За припејд картички, играчите не мора да испраќаат никакви документи за верификација.

За виртуелни паричници, играчите треба да испратат слика од екранот на сметката со име, презиме и адреса на е-пошта.

Играчите се согласуваат да ја информираат службата за корисници за секоја промена во ситуацијата, да ја ажурираат нивната сметка и да ја потврдат со обезбедување на придружни документи.