BetTilt Преглед 2024 - Affiliate Program

BetTiltResponsible Gambling
CASINORANK
8.47/10
БонусБонус 1000 долари
Поддржано
Потврдено
Безбедно
BetTilt is not available in your country. Please try:
Affiliate Program

Affiliate Program

Доколку сакате да се приклучите на придружната програма на BetTilt Casino, треба да го пополните формуларот за регистрација. Ова е едноставна процедура која ќе ви одземе само неколку минути од вашето време. Откако ќе го поднесете формуларот, треба да почекате одобрение од казиното. Добрата вест е што казиното им овозможува на сите кои сакаат да го промовираат својот производ, така што е голема веројатноста и тие да ја прифатат вашата апликација.

Најчестата провизија што ја нуди партнерот е провизијата Rev Share која може да донесе до 40% приход на ваш начин. Оваа програма е достапна за секого и не бара активирање.

Има причина зошто оваа провизија е најдобра, а тоа е затоа што нуди редовни приходи.

CPA програмата од друга страна нуди фиксна цена за сите повикани играчи. Условите и фиксната цена се одредуваат за секој партнер поединечно.

Под-придружна програма

Под-придружна програма

Ќе добиете приход од 5% ако поканите други партнери да се приклучат на придружната програма. Можете да ја оцените ефективноста на вашите подружници на вашата контролна табла и можете да ја филтрирате по датуми, покани и под-подружници.

Што е партнерска програма на BetTilt Casino?

Придружната програма на BetTilt Казино се нарекува придружна програма за приходи на партнери и ги вклучува следните брендови:

  • БахсеГел
  • BetTilt
  • Слот за казино
  • Казиномија