Dublinbet Преглед 2024 - Affiliate Program

DublinbetResponsible Gambling
CASINORANK
8/10
БонусБонус $250
Брз и сигурен депозит и исплати
Нуди ВИП програма
Достапна е програма за лојалност
Поддржано
Потврдено
Безбедно
Брз и сигурен депозит и исплати
Нуди ВИП програма
Достапна е програма за лојалност
Dublinbet is not available in your country. Please try:
Affiliate Program

Affiliate Program

Секој ентитет што сака да се запише во придружната програма на DublinBet може да го направи тоа со завршување на процесот на пријавување и сите барања пред да се приклучи. Откако ќе бидат прифатени, тие ќе можат да ги промовираат своите производи или услуги на нивниот канал по избор (веб-страници, блогови, видеа на YouTube или социјални медиуми).

Кога потенцијалниот клиент ќе ја види таа промоција и ќе ја посети страницата, или ќе купи, брендот ќе биде известен преку врската за следење имплементирана претходно. Конечно, доколку клиентот изврши уплата, заработката ќе биде доделена врз основа на договорот.

План за провизија од 50% ќе биде достапен во првите 3 месеци, а дистрибуцијата ќе се врши на следниов начин:

  • 1 месец – 50% провизија за упатување
  • Втор месец – 50% провизија за упатување
  • 3-ти месец – 50% провизија за упатување
  • 4-ти + - 25% - 50%

Конечно, за планот на комисијата, распределбата оди на следниов начин:

  • 0,1 $ - 5.000 $ нето приход месечно - 25% провизија за упатување
  • 5.001 $ - 10.000 $ нето приход месечно - 30% провизија за упатување
  • 10.001 $ - 15.000 $ нето приход месечно - 35% провизија за упатување
  • 15.001 $ - 20.000 $ нето приход месечно - 40% провизија за упатување
  • 20.001 $ - 25.000 $ нето приход месечно - 45% провизија за упатување
  • 25.001 $ + нето приход месечно – 50% провизија за упатување