EU Casino Преглед на казино - Affiliate Program

EU CasinoResponsible Gambling
CASINORANK
6/10
Бонус100 бесплатни вртења
ВИП салон
Нови понуди дневно
Едноставен дизајн
Поддржано
Потврдено
Безбедно
ВИП салон
Нови понуди дневно
Едноставен дизајн
EU Casino is not available in your country. Please try:
Affiliate Program

Affiliate Program

За да се приклучите на филијалата на EUcasino и да започнете да заработувате пари, треба да креирате сметка на почетната страница на EGO. Постапката ќе потрае само неколку минути од вашето време, а штом вашата апликација ќе биде одобрена, можете да започнете со промовирање на казиното.

Постојат три различни типови на планови за провизија, па можете да го изберете оној за кој верувате дека е најзгодно за вас и за вашиот бизнис.

За да започнете, можете да се придружите на месечниот план за споделување на нето приходи и ќе добивате плаќања врз основа на нето приходите од игри. Процентот ќе зависи од брендот на казиното бидејќи секое казино нуди различна структура на нивоа.

Друга зделка што може да ја понуди казиното е договорот за CPA или Цена по набавка. Ова ќе ви понуди еднократна исплата за секој играч со Реал пари на кој ќе се повикате.

Последниот план што ЕГО го нуди на подружниците е Хибридната комисија. Овој план е нешто како мешавина од двете споменати погоре, и тој е достапен само на барање. Добрата вест е што нема негативно пренесување, што значи дека сите негативни приходи ќе бидат избришани на почетокот на новиот месец.

Што е придружна програма на EUcasino?

Филијалата на EUcasino се нарекува EGO и ги вклучува следните брендови, BGroom, Casino RedKings, BetRedKings, BetRedKings, RedKings и EUCasino.