Betwinner Преглед на казино - Deposits

Age Limit
Betwinner
Betwinner is not available in your country. Please try:
Trusted by
Curacao

Deposits

За да играте во казиното Betwinner, прво ќе треба да направите депозит. Ова е многу едноставен чекор и многу брзо ќе префрлите средства на вашата сметка. Ако ова е вашиот прв пат да правите депозит, ние ќе ве водиме низ постапката.

Првото нешто што треба да направите е да креирате сметка во Betwinner Casino. Многу важен чекор што треба да го направите е да ја потврдите вашата сметка, а многу играчи не успеваат да го направат тоа. Ова е за да докажете дека сте тоа што сте, дека сте полнолетни за коцкање и дека ги користите вашите сопствени пари за играње. Ако не успеете да ја потврдите вашата сметка, нема да можете да направите повлекување на вашите добивки.

Кога ќе се најавите на вашата сметка кликнете на жолтото копче кое се наоѓа на врвот на страницата и ќе се појави нов прозорец за депозит. Постојат многу методи кои можете да ги користите. Изберете го оној кој најмногу ви одговара и внесете ја сумата што сакате да ја депонирате. Средствата ќе бидат префрлени на вашата сметка речиси веднаш.

Имајте на ум дека треба да сте полнолетни за да можете да префрлате средства на и од вашата сметка. Можете да уплатите само со помош на вашата кредитна картичка, така што името на вашата сметка во казино и вашата кредитна картичка треба да бидат исти. Не можете да префрлате средства од еден во друг платен систем. Кога правите депозит, треба да играте преку вашите средства барем еднаш пред да можете да направите повлекување на вашите добивки.

Методи на депозит

За да ги олесни работите за своите играчи, Betwinner додаде многу различни начини на плаќање што можете да ги користите, за да можете да го најдете оној кој најдобро функционира за вас.

Ова се достапните банкарски трансфери во казиното Betwinner:

 • Hızlı Banka Havale-EFT – минималниот депозит што треба да го направите кога го користите овој метод е 1 долар. Трансферот е моментален и не се вклучени трошоци.

 • Paytrust88 – минималниот депозит што треба да го направите кога го користите овој метод е 10 долари. Трансферот е моментален и не се вклучени трошоци.

 • PayGiga - минималниот депозит што треба да го направите кога го користите овој метод е 1 $. Трансферот е моментален и не се вклучени трошоци.

 • Hizli QR - минималниот депозит што треба да го направите кога го користите овој метод е 1 $. Трансферот е моментален и не се вклучени трошоци.

Ова се е-ваучерите достапни во казиното Betwinner:

 • HOTVouchers - минималниот депозит што треба да го направите кога го користите овој метод е 1 $. Трансферот е моментален и не се вклучени трошоци.

 • Flexepin - минималниот депозит што треба да го направите кога го користите овој метод е 10 долари. Трансферот е моментален и не се вклучени трошоци.

Ова се е-паричниците што можете да ги користите за депонирање на вашата сметка:

 • Skrill - минималниот депозит што треба да го направите кога го користите овој метод е 2 долари. Трансферот е моментален и не се вклучени трошоци.

 • Skrill 1-Tap - минималниот депозит што треба да го направите кога го користите овој метод е 1 $. Трансферот е моментален и не се вклучени трошоци.

 • Совршени пари - минималниот депозит што треба да го направите кога го користите овој метод е 1 $. Трансферот е моментален и не се вклучени трошоци.

 • FastPay - минималниот депозит што треба да го направите кога го користите овој метод е 1 $. Трансферот е моментален и не се вклучени трошоци.

 • Sticpay - минималниот депозит што треба да го направите кога го користите овој метод е 2 долари. Трансферот е моментален и не се вклучени трошоци.

 • AirTM - минималниот депозит што треба да го направите кога го користите овој метод е 1 $. Трансферот е моментален и не се вклучени трошоци.

 • Neteller - минималниот депозит што треба да го направите кога го користите овој метод е 5 долари. Трансферот е моментален и не се вклучени трошоци.

 • ecoPayz - минималниот депозит што треба да го направите кога го користите овој метод е 5 долари. Трансферот е моментален и не се вклучени трошоци.

 • Quiwi UZ - минималниот депозит што треба да го направите кога го користите овој метод е 1 $. Трансферот е моментален и не се вклучени трошоци.

 • UzbPaymeBot - минималниот депозит што треба да го направите кога го користите овој метод е 1 $. Трансферот е моментален и не се вклучени трошоци.

 • UzPay - минималниот депозит што треба да го направите кога го користите овој метод е 1 $. Трансферот е моментален и не се вклучени трошоци.

Ова се терминалите за самопослужување што можете да ги користите:

 • Терминали за самопослужување на CyperPlat - минималниот депозит што треба да го направите кога го користите овој метод е 1 $. Трансферот е моментален и не се вклучени трошоци.

 • Paymaster.md - минималниот депозит што треба да го направите кога го користите овој метод е 1 $. Трансферот е моментален и не се вклучени трошоци.

 • Терминали за самопослужување Kassa24 - минималниот депозит што треба да го направите кога го користите овој метод е 1 $. Трансферот е моментален и не се вклучени трошоци.

 • Терминали за самопослужување e-Pay - минималниот депозит што треба да го направите кога го користите овој метод е 1 $. Трансферот е моментален и не се вклучени трошоци.

 • 2Кликнете на терминали за самопослужување - минималниот депозит што треба да го направите кога го користите овој метод е 1 $. Трансферот е моментален и не се вклучени трошоци.

 • Терминали за самопослужување CityPay - минималниот депозит што треба да го направите кога го користите овој метод е 1 $. Трансферот е моментален и не се вклучени трошоци.

 • Терминали за самопослужување EasyPay - минималниот депозит што треба да го направите кога го користите овој метод е 1 $. Трансферот е моментален и не се вклучени трошоци.

 • Терминали за самопослужување IBox - минималниот депозит што треба да го направите кога го користите овој метод е 1 $. Трансферот е моментален и не се вклучени трошоци.

 • Система терминали за самопослужување - минималниот депозит што треба да го направите кога го користите овој метод е 1 $. Трансферот е моментален и не се вклучени трошоци.

 • MMPS терминали - минималниот депозит што треба да го направите кога го користите овој метод е 1 $. Трансферот е моментален и не се вклучени трошоци.

 • Терминали за Quickpay - минималниот депозит што треба да го направите кога го користите овој метод е 1 $. Трансферот е моментален и не се вклучени трошоци.

 • PBCreditors - минималниот депозит што треба да го направите кога го користите овој метод е 1 $. Трансферот е моментален и не се вклучени трошоци.

 • 24 Целовремени терминали за самопослужување - минималниот депозит што треба да го направите кога го користите овој метод е 1 $. Трансферот е моментален и не се вклучени трошоци.

 • Quickteller - минималниот депозит што треба да го направите кога го користите овој метод е 1 $. Трансферот е моментален и не се вклучени трошоци.

 • Терминали на Paynet - минималниот депозит што треба да го направите кога го користите овој метод е 1 $. Трансферот е моментален и не се вклучени трошоци.

Можете да користите и Интернет банкарство, а ова се опциите што ги имате:

 • Itau - минималниот депозит што треба да го направите кога го користите овој метод е 1 $. Трансферот е моментален и не се вклучени трошоци.

 • Banco do Brasil - минималниот депозит што треба да го направите кога го користите овој метод е 1 $. Трансферот е моментален и не се вклучени трошоци.

 • Брадеско - минималниот депозит што треба да го направите кога го користите овој метод е 1 долар. Трансферот е моментален и не се вклучени трошоци.

 • Caixa - минималниот депозит што треба да го направите кога го користите овој метод е 1 $. Трансферот е моментален и не се вклучени трошоци.

 • Multibanco - минималниот депозит што треба да го направите кога го користите овој метод е 1 $. Трансферот е моментален и не се вклучени трошоци.

 • Сантандер - минималниот депозит што треба да го направите кога го користите овој метод е 1 $. Трансферот е моментален и не се вклучени трошоци.

 • Boleto - минималниот депозит што треба да го направите кога го користите овој метод е 5 долари. Трансферот е моментален и не се вклучени трошоци.

Ова се достапните криптовалути што можете да ги користите во казиното Betwinner:

 • Биткоин - минималниот депозит што треба да го направите кога го користите овој метод е 0,01 mBT. Трансферот е моментален и не се вклучени трошоци.

 • Litecoin - минималниот депозит што треба да го направите кога го користите овој метод е 4,00 mLTC. Трансферот е моментален и не се вклучени трошоци.

 • Dogecoin - минималниот депозит што треба да го направите кога го користите овој метод е 2,00 DOGE. Трансферот е моментален и не се вклучени трошоци.

 • Цртичка - минималниот депозит што треба да го направите кога го користите овој метод е 3,00 mDASH. Трансферот е моментален и не се вклучени трошоци.

 • Ethereum - минималниот депозит што треба да го направите кога го користите овој метод е 50,00 mETH. Трансферот е моментален и не се вклучени трошоци.

 • Monero - минималниот депозит што треба да го направите кога го користите овој метод е 2,00 mXMR. Трансферот е моментален и не се вклучени трошоци.

 • ZCash - минималниот депозит што треба да го направите кога го користите овој метод е 5,00 mZEC. Трансферот е моментален и не се вклучени трошоци.

 • NEM - минималниот депозит што треба да го направите кога го користите овој метод е 2,00 XEM. Трансферот е моментален и не се вклучени трошоци.

 • DigiByte - минималниот депозит што треба да го направите кога го користите овој метод е 10,00 DGB. Трансферот е моментален и не се вклучени трошоци.

 • Биткоин злато - минималниот депозит што треба да го направите кога го користите овој метод е 10,00 mBTG. Трансферот е моментален и не се вклучени трошоци.

 • Биткоин Кеш - минималниот депозит што треба да го направите кога го користите овој метод е 1,00 mBCH. Трансферот е моментален и не се вклучени трошоци.

 • Ethereum Classic - минималниот депозит што треба да го направите кога го користите овој метод е 30,00 mETC. Трансферот е моментален и не се вклучени трошоци.

 • Врв - минималниот депозит што треба да го направите кога го користите овој метод е 20,00 XVG. Трансферот е моментален и не се вклучени трошоци.

 • QTUM - минималниот депозит што треба да го направите кога го користите овој метод е 0,05 QTUM. Трансферот е моментален и не се вклучени трошоци.

 • Ripple - минималниот депозит што треба да го направите кога го користите овој метод е 1,00 XRP. Трансферот е моментален и не се вклучени трошоци.

 • Eos - минималниот депозит што треба да го направите кога го користите овој метод е 0,10 EOS. Трансферот е моментален и не се вклучени трошоци.

 • Монета од американски долари - минималниот депозит што треба да го направите кога го користите овој метод е 150,00 USDC. Трансферот е моментален и не се вклучени трошоци.

 • TrueUSD - минималниот депозит што треба да го направите кога го користите овој метод е 150,00 TUSD. Трансферот е моментален и не се вклучени трошоци.

Валута во казиното Betwinner:

 • A$ AUD
 • CHF CHF
 • C$ CAD
 • Кр ДКК
 • € евра
 • £ GBP
 • ¥J PY
 • Зл PLN
 • ₱ PHP
 • ₽ БРИШЕЊЕ
 • ₺ ПРОБАЈ
 • ₴ UAH
 • S$ SGD
 • HK$HKD
 • Кр НОК
 • Кр СЕК
Total score8.9
Добрите
+ Огромна разновидност на игри
+ Дарежливи бонуси
+ Добра поддршка за клиентите
+ Одличен избор за плаќање

Брзи казино факти

Year foundedYear founded: 2016
ЈазициЈазици (43)
Јапонски
Азербејџански
Албански
Англиски
Арапски
Белоруски
Бугарски
Виетнамски
Германски
Грузиски
Грчки
Дански
Еврејски
Ерменски
Естонски
Индонезија
Италијански
Казахстански
Кинески
Корејски
Литвански
Македонски
Малезиски
Норвешки
Полски
Португалски
Романски
Руски
Свахили
Словачки
Словенски
Српски
Тајландски
Турски
Украински
Фарси
Фински
Француски
Хинди
Хрватски
Чешки
Шведски
Шпански
БонусиБонуси (10)
High Roller бонусБесплатни спиновиБонус за бесплатни париБонус за добредојде
Бонус за натпревар
Бонус за пријавувањеБонус кодовиДепозит бонусКешбек бонусРоденденски бонус
ВалутиВалути (31)
Австралиски долари
Азербејџански манати
Алжирски динари
Американски долари
Анголски кванзи
Аргентински пезоси
Бангладешки таки
Бахреински динари
Белоруски рубли
Боливиски боливианос
Босна и Херцеговина конвертибилни марки
Боцвански пули
Бразилски реали
Бугарски лева
Бурундиски франци
Гански цеди
Грузиски лари
Дирхами од ОАЕ
Египетски фунти
Ерменски драми
Етиопски бирс
Ирански риали
Канадски долари
Кинески јуани
Колумбиски пезоси
Конгоански франци
Турски лири
Хонг Конг долари
Чешки круни
Чилеански пезоси
Швајцарски франци
Видови поддршкаВидови поддршка (2)
ДржавиДржави (54)
Јапонија
Јужна Кореа
Азербејџан
Албанија
Аргентина
Бахами
Босна и Херцеговина
Бразил
Бугарија
Виетнам
Габон
Гана
Грузија
Египет
Етиопија
Замбија
Индија
Индонезија
Казакстан
Камерун
Кенија
Кина
Конго
Литванија
Мадагаскар
Македонија
Малезија
Маурициус
Мексико
Мороко
Нигерија
Норвешка
Обединети Арапски Емирати
Парагвај
Перу
Полска
Русија
Свазиленд
Сенегал
Сингапур
Србија
Танзанија
Тајван
Тајланд
Таџикистан
Тунис
Турција
Уганда
Узбекистан
Украина
Финска
Хонг Конг
Хрватски
Чиле
ИгриИгри (70)
Baccarat AGQ Vegas
Baccarat Dragon Bonus
CS:GO
Call of Duty
Dota 2
Dragon Tiger
Greyhounds
King of Glory
League of Legends
Live Cow Cow Baccarat
Live Fashion Punto Banco
Live Multiplayer Poker
Live Oracle Blackjack
MMA
Mortal Kombat
Rocket League
StarCraft 2
UFC
Valorant
World of Tanks
Австралиски фудбал
Амерички фудбал
Бадминтон
Бакара
Бејзбол
Биатлон
БингоБлек Џек
Бокс
Виртуелни спортови
Галски фудбал
Голф
Гребки
Еспорт
Карибски Студ
Карлинг
Кено
Кошарка
Крепс
Крикет
Лакрос
ЛотаријаМини Бакара
Мотоспорт
Одбојка
Онлајн обложување
Пикадо
Пинг Понг
Покер
Политика
Рагби
Ракомет
РулетСик БоСлотови
Снукер
Спорт
Спортско обложување
Сурфање
Телевизија
Тенис
Трка на бродови
Трки со коњи
Тротинг
Формула 1
Фудбал
Фудбалско обложување
Футсал
Хокеј на мраз
Шах
ЛиценциЛиценци (1)
Методи за депозитМетоди за депозит (22)
Bank transferBitcoin
Bitcoin Cash
Boleto
Credit Cards
Crypto
Debit Card
Dogecoin
E-wallets
Ethereum
FastPay
Flexepin
Jeton
Litecoin
Multibanco
PayKwik
PayTrust88
Perfect Money
QIWI
Quick Pay
SticPay
ePay
СофтверСофтвер (13)