Casino Extra Преглед 2024 - Affiliate Program

Casino ExtraResponsible Gambling
CASINORANK
8/10
БонусБонус $350 + 100 бесплатни вртења
Брзи и сигурни депозити и исплати
ВИП и програми за лојалност во понуда
Дневен пад и победи
Поддржано
Потврдено
Безбедно
Брзи и сигурни депозити и исплати
ВИП и програми за лојалност во понуда
Дневен пад и победи
Casino Extra is not available in your country. Please try:
Affiliate Program

Affiliate Program

За да се приклучите на придружната програма, треба да пополните апликација за членска сметка и да ја испратите во казиното. Вашата апликација ќе биде разгледана и ќе бидете известени дали вашата апликација е прифатена или одбиена.

Кога ќе се приклучите на affiliate програмата и ќе започнете да го промовирате казиното, ќе заработите процент од нето приходот. Секој месец салдото се ресетира, така што тоа значи дека нема негативно пренесување.

Се очекува од секој партнер да промовира еден или повеќе казино брендови и да ги исполни минималните барања во однос на регрутирање играчи. Секој месец треба да регистрирате најмалку 5 нови клиенти за депонирање. Ако не успеете да го направите тоа неколку месеци по ред, тогаш ќе се вратите на најниското ниво на учество на приходите.

За жал, Casino Extra не понуди никаков вид на договори за CPA од 2015 година.

Што е придружна програма Casino Extra?

Програмата Casino Extra Affiliate се нарекува iGaming Partners и ги вклучува следните брендови Lucky31 Casino, Casino Estrella, Casino Extra и Dublinbet Casino.