CasinoCasino Преглед 2024 - Payments

CasinoCasinoResponsible Gambling
CASINORANK
8/10
БонусБонус 100 долари
Бонус за враќање на готовина
Широк асортиман на slingo
Секогаш 10% враќање на готовина
Поддржано
Потврдено
Безбедно
Бонус за враќање на готовина
Широк асортиман на slingo
Секогаш 10% враќање на готовина
CasinoCasino is not available in your country. Please try:
Payments

Payments

CasinoCasino прифаќа некои од најдобрите е-паричници како Skrill и Neteller. Можете да вложувате депозити користејќи ги овие решенија за е-паричник и можете веднаш да пристапите до вашите средства. Во овој момент не можете да користите Paypal, но не можеме да кажеме дека ова ќе остане така засекогаш. Исто така, може да се користат речиси сите дебитни и кредитни картички.

Максималниот износ на пари што можете да го повлечете е 5.000 УСД по работен ден.

Правила за наплата

Правила за наплата

Играчот може да направи повлекување во секое време од денот, во рамките на максималните ограничувања на износот. Казиното може да наплати одредена такса по трансакција и играчот ќе биде известен пред тоа. Надоместоците се различни за секој играч и тие зависат од износот што играчот го повлекува и зачестеноста на повлекувањата.

Минималниот износ за повлекување е 20 долари. Пред играчот да може да го повлече, казиното може да бара доказ за идентитет во форма на копии од правни документи.

Сите трансакции се обработуваат во рок од 24 часа. Ова значи дека казиното ќе ги префрли парите во вашата банка по избор, но трансферот преку банката може да потрае и до неколку дена во некои случаи. Казиното нема контрола врз парите и начините на плаќање се одговорност на банката.

Максималниот износ на повлекување е 5000 УСД по работен ден. Оваа сума не ја вклучува сумата на џекпот.

Играчот може да направи повлекување користејќи го истиот метод што го користел за да направи депозит. Редовните играчи може да ги променат овие поставки подоцна. Во некои ситуации, казиното одлучува кој метод ќе го наведат за да направите повлекување.

Играчот мора да може да се идентификува во секое време кога казиното го бара тоа.

Секој играч кој бара да повлече износ од 2.300 УСД или поголем, треба да се идентификува при првото повлекување. Кога сметката е потврдена, тогаш играчот може да врши повлекувања кога сака.

Не можете да направите повлекување ако не сте ставиле никакви облози. Секогаш треба да ставате облози кои се еднакви на износот што сте го депонирале пред да направите повлекување.

Казиното го задржува правото да ги задржи или одложи барањата за повлекување во одредени случаи. На пример, ако не сте во можност да се идентификувате себеси или начинот на плаќање што сте го користеле за да уплатите, или ако сте внеле погрешни информации во вашите лични податоци.

Кога играчот привремено ја затвора својата сметка и има повлекувања на чекање, истото ќе биде одобрено штом сметката повторно ќе се отвори. Кога играчот трајно ќе ја затвори својата сметка, сите барања за повлекување ќе бидат откажани и салдото ќе биде изгубено.

Ако некој играч освоил џекпот кој вреди повеќе од 50.000 УСД додека игра прогресивни слотови, може да потрае до 30 дена за плаќање од моментот на победата. Играчот има избор да го земе целиот џекпот без разлика на износот.

Сите трансакции се ВИСТИНИ со цел да се избегне перење пари и други незаконски активности. Сомнителните активности ќе бидат пријавени до надлежните органи.