CasinoCasino Преглед 2024 - Responsible Gaming

CasinoCasinoResponsible Gambling
CASINORANK
8/10
БонусБонус 100 долари
Бонус за враќање на готовина
Широк асортиман на slingo
Секогаш 10% враќање на готовина
Поддржано
Потврдено
Безбедно
Бонус за враќање на готовина
Широк асортиман на slingo
Секогаш 10% враќање на готовина
CasinoCasino is not available in your country. Please try:
Responsible Gaming

Responsible Gaming

Ако мислите дека вашето коцкање е вознемирувачко, тогаш треба да контактирате со Be Gamble Aware на +44 (0) 808 8020 133. Можете исто така да стапите во контакт со тимот за поддршка на казиното и тој може да ви помогне при привремено да ја суспендирате вашата сметка.

Самоисклучување

Самоисклучување

Како дел од политиката за одговорно играње на CasinoCasino, тие нудат опција за самоисклучување. Ова значи дека можете да ја затворите вашата сметка од кои било причини. Можете да изберете да ја затворите вашата сметка за одреден период до 6 месеци или можете трајно да ја затворите сметката. Само запомнете дека ако ја користите втората опција, не можете повторно да ја отворите вашата сметка ако се премислите. Погрижете се и вие да не ви останале пари на вашата сметка. Ако ова ви се чини малку драстично, тогаш ве советуваме да ја изберете првата опција каде што можете самостојно да се исклучите од вашата сметка 7 дена, еден месец или уште повеќе.

Секој пат кога ќе одлучите да играте игра во казино, треба да бидете многу одговорни. Многу е лесно да се привлечете во игрите и да изгубите чувство за времето и парите што ги трошите на коцкање. Затоа, пред да започнете да играте, постојат одредени чекори што можете да ги преземете. Играчите можат да го одредат својот лимит за депозит за одреден временски период. Откако ќе го достигнат својот лимит, нема да можат да направат нов депозит. Ако играчот одлучи да го подигне својот лимит, тогаш е неопходен период на ладење од 7 дена пред казиното да може да го обработи барањето. Од друга страна, барањата за пониски лимити или продолжување на периодот на самоисклучување се обработуваат веднаш.

Друга работа што играчот може да ја побара е ограничување на парите што се подготвени да ги загубат или да се обложуваат во одреден временски период. Играчот исто така може да ја заклучи својата сметка во казино на одреден период. За време на овој период на разладување, на играчот не му е дозволено да отвора нови сметки. Во случај да го направат тоа, тогаш сметката ќе биде затворена и салдото ќе биде замрзнато.

Откако ќе заврши периодот на ладење, играчот може да ја користи својата сметка и сите поволности од казиното ќе му бидат достапни. Во случаи кога играчот бара трајно затворање на нивната сметка, тогаш таа сметка не може да се отвори веднаш. Играчот треба да наведе зошто сака нивната сметка повторно да се отвори и треба да достави писмена и потпишана апликација. Казиното го задржува правото да го отфрли барањето во секое време доколку верува дека споменатата сметка не треба повторно да се отвори.

Одговорно играње

Одговорно играње

Играњето игри е забавна активност која ќе ви помогне да поминете некое време, но колку и да бидат забавни тие игри за некои луѓе, тие можат да предизвикаат вистински проблеми. Луѓето кои се склони кон зависно однесување може лесно да развијат и зависност од коцкање. Така, дури и пред да одлучите да започнете да играте за пари, треба да имате целосна контрола врз вашите постапки. Многу казина имаат искуство со вакво однесување, па поради таа причина развија одредени алатки за да им помогнат на луѓето со проблеми со коцкањето. Откако ќе се најавите на вашата сметка на CasinoCasino, можете да отидете во делот Моја сметка и да изберете Одговорно играње. Овде можете да ги најдете следниве алатки кои можат да ви бидат од голема помош:

· Поставки за ограничување на депозитот · Поставете време за времето што можете да го играте на дневна основа · Поставки за ограничување на облози · Поставки за ограничување на загубата

Доколку изберете некоја од горенаведените ограничувања, тие веднаш ќе бидат поставени. Во случај да изберете да ги зголемите ограничувањата во кое било дадено време, тие ќе активираат седумдневен период на ладење. По овој период, вашите ограничувања се ресетираат и можете да поставите нови ограничувања ако сакате.

Има едно нешто што треба да запомните, штом ќе поставите ограничувања, тие веднаш стапуваат на сила. Не можете да се предомислите, бидејќи потребни се до 7 дена за да се отстранат тие граници.