CrazyFox Преглед 2024 - Deposits

CrazyFoxResponsible Gambling
CASINORANK
6.92/10
БонусБонус за враќање на готовина 20%
Бонус за враќање на готовина
Повеќејазично казино
Мазен интерфејс
Поддржано
Потврдено
Безбедно
Бонус за враќање на готовина
Повеќејазично казино
Мазен интерфејс
CrazyFox is not available in your country. Please try:
Deposits

Deposits

За да играте за вистински пари во казиното Crazy Fox, играчите треба прво да направат депозит. Играчите ќе мора да се логираат на нивната сметка и казиното веднаш ќе ги информира за дневниот договор за враќање на готовина до 20%. За да направат депозит, играчите треба да се упатат до Касиерот и да го изберат делот Депозит, да го изберат начинот на плаќање и да ја внесат сумата што сакаат да ја депонираат и да го потврдат трансферот.

Депозитите во Crazy Fox Casino се веднаш, и штом играчот ќе ја потврди исплатата, парите ќе слетаат на нивната казино сметка. Постојат различни методи кои играчите можат да ги користат за депонирање средства на нивната сметка и тие ги вклучуваат следните:

 • Визата е начин на плаќање што играчите можат да го користат за депонирање средства на нивните сметки. Времето на обработка е инстант и не се вклучени трошоци. Минималниот износ што играчите можат да го депонираат е ограничен на $20, а максималниот износ е ограничен на $5.000.
 • Mastercard е начин на плаќање што играчите можат да го користат за депонирање средства на нивните сметки. Времето на обработка е инстант и не се вклучени трошоци. Минималниот износ што играчите можат да го депонираат е ограничен на $20, а максималниот износ е ограничен на $5.000.
 • Trustly е начин на плаќање што играчите можат да го користат за депонирање средства на нивните сметки. Времето на обработка е инстант и не се вклучени трошоци. Минималниот износ што играчите можат да го депонираат е ограничен на $20, а максималниот износ е ограничен на $5.000.
 • Skrill е начин на плаќање што играчите можат да го користат за депонирање средства на нивните сметки. Времето на обработка е инстант и не се вклучени трошоци. Минималниот износ што играчите можат да го депонираат е ограничен на $20, а максималниот износ е ограничен на $5.000.
 • Neteller е начин на плаќање што играчите можат да го користат за депонирање средства на нивните сметки. Времето на обработка е инстант и не се вклучени трошоци. Минималниот износ што играчите можат да го депонираат е ограничен на $20, а максималниот износ е ограничен на $5.000.
 • WebMoney е начин на плаќање што играчите можат да го користат за депонирање средства на нивните сметки. Времето на обработка е инстант и не се вклучени трошоци. Минималниот износ што играчите можат да го депонираат е ограничен на $20, а максималниот износ е ограничен на $5.000.
 • Банкарскиот трансфер е начин на плаќање што играчите можат да го користат за депонирање средства на нивните сметки. Времето на обработка е инстант и не се вклучени трошоци. Минималниот износ што играчите можат да го депонираат е ограничен на $20, а максималниот износ е ограничен на $5.000.
 • Софорт е начин на плаќање што играчите можат да го користат за депонирање средства на нивните сметки. Времето на обработка е инстант и не се вклучени трошоци. Минималниот износ што играчите можат да го депонираат е ограничен на $20, а максималниот износ е ограничен на $5.000.
 • Paysafecard е начин на плаќање што играчите можат да го користат за депонирање средства на нивните сметки. Времето на обработка е инстант и не се вклучени трошоци. Минималниот износ што играчите можат да го депонираат е ограничен на $20, а максималниот износ е ограничен на $5.000.
 • iDebit е начин на плаќање што играчите можат да го користат за депонирање средства на нивните сметки. Времето на обработка е инстант и има вклучена такса од 2,5%. Минималниот износ што играчите можат да го депонираат е ограничен на 30 CAD, а максималниот износ е ограничен на 5.000 CAD.
 • Interac Online е начин на плаќање што играчите можат да го користат за депонирање средства на нивните сметки. Времето на обработка е инстант и не се вклучени трошоци. Минималниот износ што играчите можат да го депонираат е ограничен на 30 CAD, а максималниот износ е ограничен на 7.500 CAD.
 • Неосурф е начин на плаќање што играчите можат да го користат за депонирање средства на нивните сметки. Времето на обработка е инстант и не се вклучени трошоци. Минималниот износ што играчите можат да го депонираат е ограничен на $20, а максималниот износ е ограничен на $5.000.
 • EcoPayz е начин на плаќање што играчите можат да го користат за депонирање средства на нивните сметки. Времето на обработка е инстант и има вклучена такса од 2,5%. Минималниот износ што играчите можат да го депонираат е ограничен на $20, а максималниот износ е ограничен на $5.000.
 • Брзиот трансфер од Skrill е начин на плаќање што играчите можат да го користат за депонирање средства на нивните сметки. Времето на обработка е инстант и не се вклучени трошоци. Минималниот износ што играчите можат да го депонираат е ограничен на $20, а максималниот износ е ограничен на $5.000.

Валута

Различни валути се достапни во казиното Crazy Fox. Во овој момент играчите можат да изберат од следниве:

 • евра „ЕУР“
 • американски долар "USD"
 • Новозеландски долар „NZD“
 • Канадски долар „CAD“
 • Норвешка круна „NOK“
 • полска злота „PLN“
 • Јужноафрикански ранд „ЗАР“
 • јапонски јен „JPY“