CrazyFox Преглед 2024 - Responsible Gaming

CrazyFoxResponsible Gambling
CASINORANK
6.92/10
Бонус20% Cashback
Бонус за враќање на готовина
Повеќејазично казино
Мазен интерфејс
Поддржано
Потврдено
Безбедно
Бонус за враќање на готовина
Повеќејазично казино
Мазен интерфејс
CrazyFox is not available in your country. Please try:
Responsible Gaming

Responsible Gaming

Играчите кои почнуваат да се соочуваат со проблеми предизвикани од нивното однесување на коцкање треба да преземат итни чекори. Мал процент од луѓето ќе развијат зависност, за жал, и треба да размислат веднаш да добијат помош. Има многу различни организации со кои можат да контактираат за насоки и совети како што се анонимни коцкари, GamCare и терапија за коцкање.

Crazy Fox нуди тони карактеристики што играчите можат да ги искористат за одговорно да се коцкаат. Функцијата Лични ограничувања ќе им овозможи на играчите да постават ограничувања на износот што го депонираат, губат, обложуваат или трошат во една игра. границите може да се променат во секое време, но играчите треба да имаат на ум дека секое зголемување ќе потрае одредено време за да се избегнат избрзани одлуки. За дополнителни информации, играчите може да контактираат со Поддршка за корисници преку функцијата за разговор во живо или да им испратат е-пошта на support@crazyfox.com.

  • Ограничување на депозит - играчите можат да постават ограничување на нивниот депозит за еден ден, една недела или еден месец.
  • Ограничување на загубата - играчите можат да постават ограничување на нивните загуби во казиното за еден ден, една недела и еден месец. Тие мора да бидат внимателни, бидејќи загубата се заснова на првичниот депозит, а не на добивките припишани додека играат.
  • Ограничување на обложување - играчите можат да постават ограничување на износот што го обложуваат за еден ден, една недела или еден месец.
  • Ограничување на сесијата - играчите можат да постават ограничување на времето што го поминуваат играјќи игри во казино

Одговорно играње

Коцкањето е форма на забава, начин да помине малку слободно време. Како и да е, постои одредена група на луѓе кои губат контрола над себе додека се коцкаат. она што играчите треба да го разберат е дека коцкањето не треба да се гледа како начин да се заработи приход. Наместо тоа, ова е нешто што треба да се прави умерено, и само кога играчите имаат средства што не им пречи да ги загубат. Играчот веројатно може да освои пари додека игра игри, и ова е само нешто што додава повеќе возбуда на целото искуство со коцкање. Како и да е, шансите да ги изгубите парите што ги депонирал играчот се уште поголеми, и ова треба да се гледа како аванс за сета забава што играчот ја има додека игра.

Во моментот кога играчот ќе сфати дека троши повеќе пари отколку што може да си дозволи да изгуби, треба веднаш да престане. За жал, исто како и секоја зависност, зависноста од коцкање е силен нагон за коцкање, па на играчите им е тешко да го контролираат.

Од таа причина, важно е да се искористат сите алатки што ги нуди казиното дури и пред играчите да почнат да се коцкаат. Играчите можат да постават Лични ограничувања на нивните коцкарски активности или ако се длабоко во неволја, тогаш треба да размислат за самоисклучување.

Проверка на реалноста

Губењето на времето е многу честа појава, особено кога играчите прават нешто забавно. Затоа, тие можат да постават проверка на реалноста која ќе испраќа часовно известување за да ги потсети играчите за времето што го поминале играјќи.

Период на ладење

Играчите можат да постават период на разладување за 1 недела, 1 месец, 3 месеци или 6 месеци. За тоа време, играчите нема да можат да депонираат средства на нивните сметки и ќе бидат исклучени од сите промотивни понуди.

Периодот за разладување се применува на сметката веднаш и откако ќе истече периодот, сметката автоматски ќе се активира повторно.